Dermaplaning

Dermaplaning
Dermaplaning is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. In de schoonheidsverzorging wordt Dermaplaning uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is een pijnloze behandeling. De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen.
Behandelingsinterval

Het resultaat van de Dermaplaning behandeling is direct zichtbaar en voelbaar. Door het verwijderen van de donshaartjes, de dode huidcellen en vuil ziet de huid er zichtbaar egaler en frisser uit. De huid voelt zeer glad aan. Make-up kan mooier en gelijkmatiger aangebracht worden en het blijft beter zitten.

Voordelen:

- Verwijderen donshaartjes en dode huidcellen

- Geeft de huid direct een natuurlijke GLOW

- Verfijnt fijne lijntjes

- De huid ziet er fris en gezond uit

- Betere opname van werkstoffen

- Bevorderd aanmaak collageen en elastine

- Verhelderd de huid en oppervlakige pigmentvlekken

- Make-up blijft beter zitten en ziet er mooier en egaler uit.


Advies na de bahandeling:

- Binnen 24 uur niet sporten

- Binnen 48 uur geen gebruik maken van de sauna

- Binnen 24 uur geen make-up aanbrengen (zorg altijd voor schone kwasten/sponsjes)

- Huid dagelijks blijven beschermen met een zonnefactor


Uiteraard groeien de haartjes weer terug en ook de dode huidcellen stapelen zich na verloop van tijd weer op. de behandeling kan na 4-8 weken herhaald worden.

Bij een kuurverband, bijvoorbeeld voor het behandelen van acne-littekens, wordt een serie van 6 behandelingen om de 4 weken aangeraden.Duur van de behandeling: 60 minuten

Prijs: €70,-