Wenkbrauwen

Airbrush hybrid brows

De nieuwste trend op het gebied van wenkbrauwen. Hierbij wordt de hybrid stain in hele dunne laagjes aangebracht op de huid door middel van een airbrush. Het resultaat blijft ongeveer 7 tot 10 dagen zichtbaar op de huid en tot 6 weken in de haartjes. De Hybrid stain groeit uit de haartjes waardoor je er langer plezier van hebt dan een henna verf waarbij de verf sneller van de haren af is.

browlamination

Wil jij je wenkbrauwen voller laten lijken of de vorm van je wenkbrauwen aanpassen? Dan is een brow lamination de perfecte behandeling voor jou. Tijdens de brow lamination (wenkbrauw lift) worden de wenkbrauw haren in een andere positie gezet. Het resultaat van de behandeling zal een mooie gelifte wenkbrauw geven. Let op! De haren worden anders gepositioneerd dit wil niet zeggen dat de haren nu voor 8 weken omhoog blijven staan. Na het nat maken van de wenkbrauwen kunnen de wenkbrauwen weer in de oude vorm terug zakken. Schrik hier niet van, dit is normaal! Op het moment dat de wenkbrauwen geborsteld worden zullen de haren weer in de nieuwe positie blijven staan. Na de behandeling kun je de haartjes dus nog altijd in de door jouw gewenste positie borstelen. Inclusief shapen wenkbrauwen.

Hybrid Brows

De Hybrid Tint van BrowTycoon is een verf met het effect van henna. De Tint verft de haartjes & ook de huid, zodat het resultaat intenser is.Met een inwerktijd van maximaal 15 minuten geeft deze tint geeft een prachtige, heldere stempel op de huid. Het resultaat blijft 6-7 weken zichtbaar op de haren.

Wenkbrauwen harsen

Wil jij ook strakke wenkbrauwen?
Kies er dan voor om je wenkbrauwen te laten harsen. Met het harsen van de wenkbrauwen worden niet alleen de donkere/ zichtbare haartjes weggehaald maar ook alle donshaartjes waardoor je wenkbrauw nog strakker word.

Wenkbrauwen verven

Je kunt je wenkbrauwen ook een tintje of een stuk donkerder laten verven waardoor ze weer wat meer opvallen. De verf van de wenkbrauwen blijft ongeveer 4 tot 6 weken in de haartjes zitten.